Slip fødderne fri med sandaler

Efter en lang vinter, hvor dine fødder har været pakket ind i lukkede sko og måske flere par strømper, er det rart når temperaturen stiger, og du kan holde varmen i et par sandaler. Dine fødder vil elske dig for at lade dem ånde frit. Men husk, at de også har brug for sandaler i god kvalitet og med en behagelig sål.

En sandal til enhver smag

Måske tænker du ”fodformet” eller ”kikset”, når du hører ordet sandal. Men der findes efterhånden så mange stilarter, lige fra kraftige vandresandaler til sandaler med blokhæl. Du kan således få sandaler til enhver lejlighed, hvad enten du skal til fancy fest eller på pilgrimsvandring i bjergene. Fælles for sandalerne er, at de oftest bruges uden strømper og dermed giver god udluftning til dine fødder. Alt efter hvilken art sandaler, du ønsker, bør du vælge en relevant forhandler. For eksempel vil en sportsforretning eller friluftsshop være oplagte steder at finde åbne sko til aktivitet, mens den dyre skoforretning på gågaden kan hjælpe dig med det nyeste indenfor pumps uden tå og hælkappe.

Gå ordentligt!

Udover luft sætter vores fødder pris på ikke at blive klemt. Pas derfor på med at købe sko, der føles ubehagelige at have på. Ofte hører vi at ”de giver sig”, men det kan du ikke være sikker på. Husk også, at du sjældent bare skal sidde og se godt ud i dine sko. Hvis du kun kan vakle i dem, ligner du IKKE en million.