Hvilke sko skal jeg vælge til skinny jeans?

Rigtig mange kvinder elsker skinny jeans. Og det er der ikke noget at sige til. Skinny jeans ser nemlig fantastisk ud på kvinder i alle former og størrelser. Så hvis du endnu ikke har skinny jeans i klædeskabet, er det bare med at få købt et par. Men hvilke sko skal du vælge til dine skinny jeans? Det kan du læse mere om her.

Vælg flade sko til dagtimerne

Til dagtimerne vil det helt bestemt være en fordel med flade sko sammen med dine skinny jeans. Skal du i skole, på arbejde eller andet, vil det være rart at have behagelige sko på. Du kan eksempelvis vælge at tage sneakers fra New Balance på. Det kan også være flade støvler eller sandaler. Det kommer an på vejret og dine præferencer.

Stiletter eller støvler med hæl er en god idé til aftentimerne

Skal du til et arrangement om aftenen, hvor du skal være klædt pænt på, men ikke for pænt? Så kan du sagtens beholde dine skinny jeans på. Dog kan det være en fordel at vælge andre sko end dem, som du havde på i dagtimerne.

Du kan vælge at tage et par støvler med hæl på. Det vil holde dit outfit forholdsvis afslappet, mens det på samme tid vil tilføje et elegant element til det. Du kan også style dine skinny jeans med stiletter, hvis du har lyst til det.

Der findes et væld af forskellige støvler med hæl og stiletter, så du kan vælge de helt rigtige for dig.