Vintage er smart genbrug

I disse tider er der mange grunde til, at genbrug er populært. Med den øgede fokus på miljø og bæredygtighed, giver det mening at forlænge produkters levetid ved at sælge dem videre som genbrugsguld. Især produkter af høj kvalitet er oplagte at beholde i forbrugskæden, da de i kraft af godt håndværk og gedigne materialer holder længe. At kassere dem ville være direkte spild. 

Mode, der holder

Begrebet vintage dækker i Danmark ofte genbrug af designerprodukter som tøj, sko, smykker og ure. Markedet for vintage tasker er også stort, da man kan spare mange penge ved at købe en ”pre-loved” udgave af en model, der stadig er i produktion. At købe vintagemode giver også muligheden for at købe særlige produkter, der er blevet designklassikere og dermed aldrig rigtigt går af mode. Her skal man dog være heldig hvis man skal gøre et kup; Mange sælgere af vintageprodukter, er udmærket klar over, hvad de er værd.

Hold det i cirkulation

For at genbrug skal fungere, skal der være mennesker der giver eller sælger deres brugte ting videre. Så hvis du selv står med designerprodukter, som du ikke har brug for mere eller er blevet træt af, er det bare med at få det sendt videre. Du kan selv sælge via diverse virtuelle markedspladser på internettet, og på nettet kan du i det hele taget få råd og tips til at tjene penge på dine secondhand mærkevarer. Alternativt kan du bytte med venner og veninder, der har samme smag som dig.