Skil dig ud fra mængden med en retro stil

Hvis du er på udkig efter en måde at skille dig ud fra mængden på, kan det være en god idé at tage inspiration fra fortiden. Måske vil du endda finde, at du i kombinationen mellem nyt og gammelt, får skabt en unik og personlig stil, der skiller sig ud fra det almindelige.

Kombiner nyt og gammelt

Den stil handler om, er at blande det gamle og det nye på en harmonisk måde. Du kan for eksempel bære en vintage kjole med moderne sko og tilbehør eller style en moderne kjole med retro-inspirerede smykker og en vintage taske. 

 

Du kan også udforske forskellige brands, som King Louie, der designer tøj med en forkærlighed for en retro æstetik – men uden at være gammeldags.

Tag inspiration fra dine stilikoner

Når du vil skabe en retro, men unik stil, kan det være en god idé at se tilbage på tidligere tiders stilikoner for inspiration. Måske elsker du Audrey Hepburns elegante stil eller Janis Joplins boheme vibe. 

 

Du behøver ikke kopiere din stilikons look nøjagtigt, men lad dig endelig inspirere af deres valg af farvekombinationer og mønstre. Måske elsker du Marilyn Monroes signatur-røde læbestift eller Twiggys markante eyeliner. I bund og grund handler det om at have det sjovt og eksperimentere med forskellige udtryk og kombinationer, indtil du finder den balance som bedst afspejler dig. Før du ved af det kan du udtrykke din individualitet og nemt skille dig ud fra mængden.